Come Eat With Us

Laat je verwonderen door onze menukaart!

Je vindt ons op de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 19a in Arnhem

Reserveer een tafel

Als u ons laat weten wanneer en met hoeveel gasten u zou willen komen, dan weet u zeker dat we een tafel voor u vrij hebben:

Grenzen vervagen

Dé grote inspiratiebron voor ons restaurant is de Mediterraan-Moorse keuken. Rijk van de geuren uit Noord-Afrika, maar met volop bijzondere accenten uit Zuid-Europa en zelfs het Midden-Oosten. Alles wat nodig is om je een exotische smaakbeleving voor te kunnen schotelen. Bij ons vervagen de grenzen!

Koele kerk
Het wordt de komende dagen weer heet! Maar je zou dus eens moeten voelen hoe kóél het blijft in onze bazaar. Dat is het voordeel van zo’n hoge kerk van steen, de warmte blijft buiten. Kom dus gerust ruim en koel dineren bij ons.

Terras
Houd je toch meer van de warmte en zit je liever buiten? Kies dan voor ons terras aan de Spoorwegstraat!
We houden uiteraard rekening met alle regels en protocollen van het RIVM.

What’s for dinner?

Onze menukaart is elke dag weer anders. Bekijk hier het menu voor zaterdag 8 augustus.

Chef Jalil Bekkour vertelt je alles over zijn gerechten

Onze chef de cuisine Jalil Bekkour en zijn brigade weten je elke keer wanneer je ons restaurant bezoekt te verrassen met bijzondere smaakervaringen. Of je nu voor safe gaat, of je smaakpapillen uitdaagt met iets onbekends: we beloven dat je in gastronomisch opzicht volledig aan je trekken komt.

De Mediteraan Moorse landkaart
Restaurant

De Mediterraan-Moorse keuken van Bizar-Bazar

Wat ís nou precies die Mediterraan-Moorse keuken, die je bij Bizar-Bazar kunt ontdekken? Een uitstekende vraag, waarvoor we eventjes terug moeten in de geschiedenis. Versmelting van gerechten Rond 711 staken…
steak frites en mayo
Blog, Restaurant

Steak frites en mayo

Als je op onze menukaart kijkt, zie je het eindresultaat van de creativiteit van onze chef Jalil Bekkour. Wat je niet ziet is de ontwikkeling die aan zo’n gerecht voorafgaat.…
Het gerecht Beluga Lentils
Blog, Restaurant

Beluga Lentils

Chef Jalil Bekkour vertelt over het ontstaan van het gerecht Beluga Lentils: dagvangst, aubergine en Beluga linzen. Een hartig woordje over linzen. Ah, linzensoep! Een teleurstellende, wederkerende verschijning tijdens mijn…
Coffee Pearl Barley
Restaurant

Coffee Pearl Barley

Chef Jalil Bekkour vertelt over het ontstaan van het gerecht Coffee Pearl Barley: paddenstoelen, parelgerst, koffie en balsamicoreductie. Coffee Pearl Barley en de Moorse handelsroutes Het idee voor Coffee Pearl Barley…
Winter Pastilla
Restaurant

Winter Pastilla

Chef Jalil Bekkour vertelt over het ontstaan van het gerecht Winter Pastilla: pastilla van poulet noir, kastanjes en kweeperencrème. Is Pastilla een authentiek Marokkaans gerecht? Het is een woord waar…
Menu
X