Come Eat With Us

Laat je verwonderen door onze menukaart!

Je vindt ons op de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 19a in Arnhem

Opgelet!
Vanwege een privéfeest zijn wij deze woensdag, 8 juli, gesloten.
Vanaf donderdag is Bizar-Bazar weer zoals normaal open voor alle gasten. Zien we je dan?

Reserveer een tafel

Als u ons laat weten wanneer en met hoeveel gasten u zou willen komen, dan weet u zeker dat we een tafel voor u vrij hebben:

Grenzen vervagen

Dé grote inspiratiebron voor ons restaurant is de Mediterraan-Moorse keuken. Rijk van de geuren uit Noord-Afrika, maar met volop bijzondere accenten uit Zuid-Europa en zelfs het Midden-Oosten. Alles wat nodig is om je een exotische smaakbeleving voor te kunnen schotelen. Bij ons vervagen de grenzen!

Vanaf 1 juni opent onze bazaar haar deuren weer! We houden uiteraard rekening met alle regels en protocollen van het RIVM. Over hoe dineren in de 1,5 meter-samenleving eruit ziet hebben we een video gemaakt.

What’s for dinner?

Bekijk hier het zomermenu.

Chef Jalil Bekkour vertelt je alles over zijn gerechten

Onze chef de cuisine Jalil Bekkour en zijn brigade weten je elke keer wanneer je ons restaurant bezoekt te verrassen met bijzondere smaakervaringen. Of je nu voor safe gaat, of je smaakpapillen uitdaagt met iets onbekends: we beloven dat je in gastronomisch opzicht volledig aan je trekken komt.

Winter Pastilla

Chef Jalil Bekkour vertelt over het ontstaan van het gerecht Winter Pastilla: pastilla van poulet noir, kastanjes en kweeperencrème. Authentiek. Het is een woord waar ik – als het om voedsel gaat – niet zoveel affiniteit mee heb. Het suggereert een bepaalde zekerheid, die er niet is. Zo’n beetje hetzelfde geldt voor de woorden ‘nooit’ en ‘altijd’. Het zijn woorden…

Beluga Lentils

Chef Jalil Bekkour vertelt over het ontstaan van het gerecht Beluga Lentils: dagvangst, aubergine en Beluga linzen. Een hartig woordje over linzen. Ah, linzensoep! Een teleurstellende, wederkerende verschijning tijdens mijn jeugd. Een depressieve, dampende prut, die elk voorgenomen plezier aan de eettafel ontnam. Later bleek deze culinaire geweldpleging niets meer dan een hopeloze, nostalgische wandaad van een…

Coffee Pearl Barley

Chef Jalil Bekkour vertelt over het ontstaan van het gerecht Coffee Pearl Barley: paddenstoelen, parelgerst, koffie en balsamicoreductie. Moorse handelsroutes. Het idee voor Coffee Pearl Barley ontstond omdat ik iets wilde doen met paellarijst in combinatie met koffiebonen. Producten die beiden hun populariteit te danken hebben aan de Moorse handelsroutes tussen de achtste en de vijftiende eeuw. Na een…

Menu
X