Actuele berichten

Events

Pompoen, druiven en kaas op een groen bordje.
Blog, Restaurant

Chef’s Talk: Opa’s winkeltje

In deze serie blogs vertelt onze chef Jalil Bekkour zelf over de gerechten die hij voor Bizar-Bazar ontwikkelt. Er gaat een hele wereld schuil achter wat er op je bord…
ossenstaart, pruimencrème, lente-ui en eigeel
Blog, Restaurant

Chef’s Talk: Ossenstaart 48h

In deze serie blogs vertelt onze chef Jalil Bekkour zelf over de gerechten die hij voor Bizar-Bazar ontwikkelt. Er gaat een hele wereld schuil achter wat er op je bord…
Graffiti muurschilderingen bij Bizar-Bazar
Blog

Muurschilderingen van graffitikunstenaars bij Bizar-Bazar

Nieuwe muurschildering van graffitikunstenaars Onze klassieke ‘naaktent’ hebben plaatsgemaakt voor een tweetal zinderende nieuwe muurschilderingen van graffitikunstenaars @sandervalentijn, @dolmanart en @sivanski. Hoe verliep het schilderen? Bekijk hier de timelapse van…
Brug van Arnhem
Blog

Op vakantie in Arnhem!

Oké, op vakantie naar het buitenland zit er misschien even niet in dit jaar. Je hoeft echter niet ver te reizen om nieuwe dingen te ervaren. Zo valt er genoeg…
steak frites en mayo maar dan anders...
Blog, Restaurant

Steak frites en mayo

Als je op onze menukaart kijkt, zie je het eindresultaat van de creativiteit van onze chef Jalil Bekkour. Wat je niet ziet is de ontwikkeling die aan zo’n gerecht voorafgaat.…
Het gerecht Beluga Lentils
Blog, Restaurant

Beluga Lentils

Chef Jalil Bekkour vertelt over het ontstaan van het gerecht Beluga Lentils: dagvangst, aubergine en Beluga linzen. Een hartig woordje over linzen. Ah, linzensoep! Een teleurstellende, wederkerende verschijning tijdens mijn…
Menu
X