Come Lounge & Dance With Us

Een unieke horeca ervaring

Je vindt ons op de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 19a in Arnhem

Cocktail bar Arnhem

Drankje doen in Arnhem? Dat doe je bij Bizar-Bazar! Iedere vrijdag loopt het diner feilloos over in de vrijdagavondborrel. Zo ga je het weekend goed in. En mocht het ineens toch later worden dan je dacht, dan rol je toch gewoon een van onze zwevende hotelkamers in, bovenin de kerkzaal? Hoeveel mooier kan het worden!

Om je een idee te geven van onze flexibiliteit: het bar- en restaurantgedeelte van onze zaal vloeien in elkaar over. Wordt het écht gezellig? Dan is een groot gedeelte van het restaurant in no-time omgebouwd tot dansvloer. Dat gebeurt dan ook geregeld tijdens de evenementen die wij organiseren, zoals dansavonden met (deep)house en techno, tango en Latin.

Cocktails
Wij serveren een groot scala aan cocktails en andere heerlijke dorstlessers. Daarnaast hebben wij een uitgebreide Bar Bites & Dips-kaart. Laat deze kaart je verrassen met bijzondere maar vooral heel erg lekkere gerechtjes.

Muziek
Iedere vrijdag brengt één van onze dj’s de borrelavond tot leven met de lekkerste lounge en (deep)house. Ondersteunend bij het diner, maar nooit zo saai dat je weg wilt. Langzaam versnellend en het volume oplopend, om er vervolgens tijdens de borrel niets minder dan een feestje van te maken. Zij kiezen hun platen iedere vrijdag zorgvuldig uit, om ervoor te zorgen dat jij en je gezelschap een topavond hebben.

Menu
X