Een unieke horeca ervaring Come Lounge & Dance With Us Je vindt ons op de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 19a in Arnhem Een unieke horeca ervaring Come Lounge & Dance With Us Je vindt ons op de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 19a in Arnhem Een unieke horeca ervaring Come Lounge & Dance With Us Je vindt ons op de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 19a in Arnhem

Cocktail bar Arnhem

Drankje doen in Arnhem? Dat doe je bij Bizar-Bazar! Iedere vrijdag loopt het diner feilloos over in de vrijdagavondborrel. Zo ga je het weekend goed in. En mocht het ineens toch later worden dan je dacht, dan rol je toch gewoon een van onze zwevende hotelkamers in, bovenin de kerkzaal? Hoeveel mooier kan het worden!

Feestje volgens de regels
Het is even slikken: de coronamaatregelen houden aan en dat betekent dat een uitzinnige fuif er misschien niet in zit. Toch kun je bij ons nog altijd een bizar leuk feestje houden, met de regels voor afstand in het achterhoofd. Onze bazaar is groot genoeg voor groepen en als je rond een tafel gaat zitten, kunnen er stiekem heel wat vrienden en geliefden mee.

Cocktails
Wij serveren een groot scala aan cocktails en andere heerlijke dorstlessers. Daarnaast hebben wij een uitgebreide Bar Bites & Dips-kaart. Laat deze kaart je verrassen met bijzondere maar vooral heel erg lekkere gerechtjes.

Muziek
Iedere vrijdag komt de borrelavond tot leven met de lekkerste lounge en (deep)house. Ondersteunend bij het diner, maar nooit zo saai dat je weg wilt. Langzaam versnellend en het volume oplopend, om er vervolgens tijdens de borrel niets minder dan een feestje van te maken. We kiezen onze platen iedere vrijdag zorgvuldig uit, om ervoor te zorgen dat jij en je gezelschap een topavond hebben.

Menu
Bizar-Bazar tijdens de lockdown

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is ons restaurant momenteel gesloten. Als hotel zijn wij echter nog geopend, en kamers zijn beschikbaar om te boeken via de site. Hoewel er geen ontbijt of diner kan worden geserveerd in het restaurant, bieden wij de optie aan om een maaltijd te bestellen als ‘take-out’. Te bestellen bij de receptie van ons hotel.

Deze maatregelen duren tot en met 19 januari 2021. Volg onze berichten op social media om op de hoogte te blijven!